Despre noi

C.M.I. DR. OANA RUSU este acum RODOCTOR MEDICAL CENTER S.R.L.

RODOCTOR MEDICAL CENTER va ofera servicii medicale de calitate in specialitatile de:

-  medicina muncii agentilor economici preocupati de performantele fizice si psihice ale angajatilor lor. Sanatatea si securitatea angajatilor dumneavoastra sunt importante pentru noi. De aceea va oferim examene medicale la angajare, controale medicale periodice, analizele medicale si investigatiile prevazute de legislatia in vigoare pentru fiecare categorie profesionala.

Medicina muncii are ca scop prevenirea riscurilor profesionale, protectia sanatatii si securitatii lucratorilor, eliminarea factorilor de risc si a accidentelor, informarea, consult de specialitate, instruirea lucratorilor precum si directiile principale pentru implementarea acestor principii.

Recoltarea probelor si examenele de specialitate se pot realiza atat in cadrul cabinetului situat in cadru Policlinicii APACA cat si la sediul dumneavoastra.

 

- psihologia muncii se refera la activitatea de munca a oamenilor, adica la modul in care oamenii fac fata sarcinilor care le revin: aptitudini, competenta, analiza muncii, analiza posturilor, recrutare si selectie de personal, evaluarea performantelor profesionale, managementul performantei, stres ocupational etc.

Evaluarea psihologica este parte componenta a examenului medical realizat la angajare/control periodic/schimbare functie, efectuat de un medic de medicina muncii. Fiecare angajator are responsabilitatea legala de a asigura realizarea evaluarii psihologice pentru angajatii sai, in functie de domeniul de activitate al firmei si de conditiile speciale ale postului (lucrul in conditii de tura de noapte, lucrul la inaltime, personal care conduce masina de serviciu etc.)

In acest domeniu sunt incluse testari si evaluari psihologice ale aptitudinilor cu ocazia angajarii sau periodic inonformitate cu Legea 319/2006 si HG nr.355/2007.

 

- medicina interna prin asigurarea servicilor medicale de specialitate la cabinet si la domiciliu, efectuarea examenului clinic complet prin efectuarea investigatiilor de baza, interpretarea rezultatelor de laborator si paraclinice, electrocardiograma (EKG) si ecografie generala cu interpretare.

In urma examinarilor clinice si paraclinice se va stabili diagnosticul corect al afectiunii si va da o serie de recomandari privind corectii ale stilului de viata si tratament pentru a vindeca afectiunea sau pentru a preveni eventualele complicatii.

Medicina interna este specialitatea careia trebuie sa va adresati atunci cand apar semne si simptome  ce va afecteaza calitatea vietii, dar si periodic, anual, pentru un control general de rutina. Asadar nu intarziati prezentarea la medicul internist atunci cand apare ceva neobisnuit in starea dumneavoastra de sanatate. Va fi mai usor de tratat, iar calitatea vietii dumneavoastra cu siguranta va fi mai buna.

 

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon