MEDICINA INTERNA

Medicina interna este specialitatea care se ocupa cu diagnosticul, tratamentul si prevenirea bolilor care afecteaza unul sau mai multe organe interne (inima, plamani, ficat, tub digestiv, splina, sange, rinichi, metabolism, articulatii, schelet osos) ea privind organismul ca un tot unitar si se ocupa de diagnosticarea si tratamentul majoritatii bolilor de care sufera adultii (peste 18 ani). In unele cazuri medicul internist trimite bolnavul la un alt specialist, cum ar fi cardiolog, pneumolog, nefrolog, hematolog etc.

RODOCTOR MEDICAL CENTER va ofera servicii medicale de specialitate, prin efectuarea examenului clinic complet, efectuarea investigatiilor de baza, interpretarea rezultatelor de laborator si paraclinice, efectuare electrocardiograma (EKG) si ecografie generala cu interpretare.

In urma examinarilor clinice si paraclinice se va stabili diagnosticul corect al afectiunii si va da o serie de recomandari privind corectii ale stilului de viata si tratament pentru a vindeca afectiunea sau pentru a preveni eventualele complicatii.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon