MEDICINA MUNCII

Asistenta medicala profilactica
 Examenul medical la angajare:
- Consta in eliberarea avizului / fisei de aptitudine in munca in 2 exemplare (unul pentru angajator si altul pentru angajat). Examinarea medicala, investigatiile si analizele de medicina muncii, atat cu ocazia angajarii cat si a controlului medical periodic, variaza in functie de profesie, domeniul de activitate, acestea fiind stabilite de legislatia actuala.

 Examenul medical de adaptare:
- Se efectueaza pentru anumite profesii si locuri de munca, la indicatia medicului specialist de medicina muncii, in prima luna de la angajare.

 Controlul medical periodic:

- Se efectueaza obligatoriu pentru toti lucratorii.
- Frecventa efectuarii examinarii medicale periodice este stabilita prin fisele întocmite conform modelului prezentat in Anexa nr. 1 din HG nr. 355/2007 si poate fi modificata numai la propunerea medicului specialistde medicina muncii, cu informarea angajatorului.

 Examenul medical la reluarea activitatii:
- Se efectueaza dupa o întrerupere a activitatii de minim 90 de zile pentru motive medicale, sau de 6 luni, pentru oricare alte motive, in termen de 7 zile de la inceperea activitatii.

Supravegherea speciala:
- Presupune examinarea medicala profilactica efectuata de catremedicul specialist de medicina muncii in vederea stabilirii aptitudinii in munca pentru salariatii care se incadreaza in urmatoarele categorii:

  • persoane cu varste cuprinse intre 15 ani si 18 ani impliniti;

  • persoane cu varsta de peste 60 ani impliniti;

  • femei gravide;

  • persoane cu handicap;

  • persoane depedente de droguri, alcool;

  • persoane stangace;

  • persoane cu vedere monoculara;

  • persoane in evidenta cu boli cronice.

Promovarea sanatatii la locul de munca:
- Presupune supravegherea activa a sanatatii lucratorilor in raport cu caracteristicile locului de munca si, in special, cu factorii de risc profesionali.

 

RODOCTOR MEDICAL CENTER va ofera un pachet complet care include examenul clinic medical si evaluarea psihologica la preturi accesibile. Atat evaluarea psihologica cat si examenul clinic medical se pot realiza la sediul firmei beneficiare in conditiile in care exista un spatiul adecvat in care sa se deruleze aceste activitati, cat si la sediul nostru.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon