Principalele boli tratate și diagnosticate de către medicina internă

Medicina internă diagnostichează și tratează majoritatea bolilor de care suferă adulții (peste 18 ani), boli ale organelor interne (inimă, plămâni, ficat, tub digestiv, splină, sânge, rinichi, metabolism, articulații, schelet osos). Marea majoritate a pacienților suferă de mai multe afecțiuni și necesită tratamente multiple. 

Specialiștii de medicină internă au competentă de a rezolva probleme de diagnostic complex și de a monitoriza boli cronice severe și condiții de polipatologie.

Medicul internist este cel care analizează aceste afecțiuni și decide dacă este necesar un consult sau un tratament supra specializat. De asemenea coordonează schemele terapeutice astfel ca să nu apară suprapuneri de medicație sau reacții adverse ale medicamentelor.

Prin medicina internă se furnizează pacienților și servicii de prevenție a bolii și de promovare a sănătății, contribuind la medicina preventivă.

Principalele boli tratate şi diagnosticate de către medicina internă sunt :

Lista serviciilor medicale :

  1. consultație medicină internă (examinare clinică generală, măsurarea tensiunii arteriale);
  2. testare glicemie;
  3. ecografie abdominală generală;
  4. ecografie tiroidiană;
  5. interpretare ecografie;
  6. efectuare electrocardiogramă (EKG);
  7. interpretare electrocardiogramă (EKG);
  8. diagnostic și tratament;

​Prevenția este primul pas spre sănătate! Alege pachetul medical care este cel mai potrivit pentru tine și familia ta! RODOCTOR MEDICAL CENTER, aliatul sănătății dumneavoastră, vă pune la dispoziție pachete medicale de calitate la prețuri avantajoase.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon